Trysil 1/3 – Uppvärmningen

Halvdant väder. Snöblandat regn. Så skulle man kunna sammanfatta dag ett i trysil. Trots att vi inte var helt överens med rådande väderlek åkte vi på som bara den. Drog lite off pist och levde livet.

Väl på okänt territorium, på det norska fjället var dimman tät som i Lützen. I all vår iver att åka på, för oss, outforskad snö missade min käre vän Daniel ett strukturförändring i underlaget och flög sisådär en fem meter med platt landning. Det lilla hoppet var i princip omöjligt att se om man inte stod precis framför det. Det var väldigt roligt.

Precis innan hemfärd ställde vi oss och tittade på alla människor som begav sig mot after skin. Dessa människor hade oftast svårt att ta sig framåt främst beroende på att det är svårt att gå i blötsnö. Sedan hade de väl fått i sig för mycket vätska av något slag.

En tanke slog oss när vi stod där och förundrades. Skillnaden på Stockholms stekar-partyn och Norsk after ski är intressant. Här gäller det inte inte att ha tajtast skjorta med störst logga. Här är det störst tröja, -solbrillor och -mössa som gäller.

Man kände sig lite lätt ocool bland alla neonfärger i sitt svarta skidställ. Men varför katten ska man vara cool för…vi var ju där för att åka i backen!

Annonser

Lämna en kommentar

Filed under Uncategorized

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s