09.29w

Jag känner en ordentlig kille. Oftast kanske han inte är det, men idag så! Trots sovmorgon gick han upp ordinarie tid för att studera. Efter en tids skrivande var killen nöjd, han hade verkligen skrivit en bra text. Efter att hjärnan nu hade fått utså dessa hårda prövningar fick han en idé, han behövde syre. Det blev en promenad på bygden.

Snart var det dags för den ordentliga killen att gå till bussen som skulle ta honom till platsen som skulle göra att alla hans drömmar kunde så in, aka skolan. På väg till bussen gick han i halvrask takt samtidigt som han skrev en anteckning på sin mobiltelefon, det var en dikt. Det var en väldigt vacker och känslosam dikt. Den var på engelska och skulle så småning om lämnas in i form av en läxredovisning. Sedan gjorde han ett prov och ordnade lite med sitt projektarbete. efter skolan gick han förbi frälsningsarmén och förundrades över hur många rullatorer som stod utanför.

Ett par timmar efter detta åkte den ordenliga till en större stad ca 10 mil bort. Han skulle där tillsammans med sina föräldrar köpa köksinredning. i den lånade bilden fanns till killens förvåning ett par häftiga Aviators och han fick för ett ögonblick känna sig som Tom Cruise i Top Gun. När de anlänt till den större staden och parkerade såg de en sjukt skön senapsgul bil, i denne satt en, inte senapsgul men ack en så sjukt skön snubbe. De pratades vid och skrattade gott. När allt var inhandlat var det dags att bege sig hemåt de tio milen. Det hade nu börjat skymma, killen satt och funderade, det enda man kunde se utanför var gatlyktor och ljusen från andra bilar. Detta hade sannerligen varit en trevlig dag tänkte killen. Denna kille skrev detta inlägg!

Annonser

Lämna en kommentar

Filed under Uncategorized

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s